İsa Kılıç Yazdı: Pazar Eki. Sırma saçlı

Adam tek başına yaşadığı için pazara gitmeye çok ihtiyaç hissetmiyordu. Bu yüzden uzun aradan sonra ilk defa pazara gitmişti. Pazara gelenlerin çoğu kadın ve genç kızlardan oluşuyordu. Bazıları çok güzel ve oldukça çekiciydi. Biraz ilerideki tezgahın önünde duranlar bayağı dikkatini çekti. Sarışın duruşları çok albeniliydi. Özelllikle ortadakini çok beğendi. Süt beyazı tenli, sırma saçlı ve sarışındı. Boyu uzun ve orantılıydı.

Gözün beğendiğini yürek beğenmez mi? Öyle cazip görünüyordu ki bir anda gönlüne düştü. O kadar sevdi ki kendine hakim olamadı. Ne olursa olsun bunu kendime almalıyım diye karar verdi. Hızlı adımlarla tezgaha doğru ilerledi. Gidip konuşacak ve anlaşırlarsa tam istediğine kavuşmuş olacaktı. Tezgaha vardığında güzel ve nazik bir uslupla isteğini iletti. Arzusunun memnuniyetle karşılanması da onu çok mutlu etmişti. Çünkü başka bir taliplisi de olabilirdi. Anlaştıkları gibi parayı verdi. Tezgahtar parayı alır almaz ortadaki sırma saçlı ve düzgün boylu mısırı sarıp adama uzattı. Adam mısırı aldıktan sonra diğer ihtiyaçları için pazarı gezmeye devam etti.

Mutlu pazarlar…
Dost..

Kaynak: İsa Kılıç

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.