Okçuluk sporunda Edirne derecede

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Ordu’da düzenlenen 2021 Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası zafer kupasında Edirne Okçuluk Spor Kulübü sporcusu Ecrin Su Bitik Türkiye 3’üncüsü oldu.

Ülke genelinde 38 bölgeden 78 kulüp 470 yarışmacı ve 96 antrenörün katıldığı 2021 Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası’nda 11-12 yaş olimpik yay bayanlar kategorisinde 121 sporcu arasından EDOK Spor Kulübü sporcusu Ecrin Su Bitik Türkiye 3. Oldu.

11-12 yaş olimpik yay erkek takımı EDOK Okçuluk sporcuları Kaan Baykal- Doruk Çahlıyan ve Mehmet Can Toprak ise Türkiye 4’üncüsü olurken, ferdi yarışta Kaan Baykal da Türkiye altıncısı olarak şampiyonayı tamamladılar.

Haber MERKEZİ

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.