Aksal, AK Parti ilçe teşkilatıyla köyleri ziyaret etti

AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, AK Parti Keşan ilçe teşkilat yöneticileriyle birlikte bazı köylere ziyarette bulundu.

Ziyarete; AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Edirne İl Başkan Yardımcısı Mecit Erol, Yönetim Kurulu üyeleri, Keşan Kadın Kolları Başkanı Nuriye Altın, Edirne İl Genel Meclisi üyeleri İsmail Keleş ve Halil Beyazıt ile bazı partililer katıldı.

Aksal, Kılınç ve beraberindeki yöneticiler, Şükrüköy, Seydiköy, Kadıköy, Mahmutköy, Orhaniye ve Akhoca’yı ziyaret etti.

Aksal Fatma, köy halkının sorunlarını dinleyip not alırken, vatandaşlar da köylere yapılan projeler için Aksal ve partili yöneticilere teşekkür etti.

Her zaman kadın üreticilerin yanında olduğunu dile getiren Fatma Aksal, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi, kadınlarımıza elinden gelen desteği veriyor, vermeye de devam ediyor.” dedi.

Köydeki vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç da “Bizler gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zaman, birlik ve beraber olma zamanı. Sorunlara çözüm üretme zamanı” şeklinde konuştu.

ozgurgundemtrakya

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.