Edirne Eski Sanayi Sitesi Başkanı Rokovet’ten Akılcı Hareket: Vekilleri Bir Araya Getirdi

Edirne Eski Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Cafer Rokovet ve yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen kahvaltıya AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar katıldı.

Esnaflar en büyük sorunlarının hammaddelere gelen zamlar ve çırak yetişmemesi olduğunu ifade etti. Edirne milletvekilleri de sorunların çözümü noktasında uygulanabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Esnaflar adına konuşan Tezcan Liznak, toplantıda yaptığı açıklamada, “Esnaflarımızın sorunlarını görüşmek ve onları vekillerimize aktarmak üzere bir araya geldik. Esnaflar olarak en büyük sorunlarımız hammaddelere gelen zamlar, çırak yetiştirilememesi.” dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Aksal ise, yaptığı açıklamada, “Pandemiden dolayı bir süreden beri bir araya gelememiştik. Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum, bizi davet ettikleri için. Edirne’nin 3 vekili olarak buradayız. Esnaflarımızın sorunlarını ve çözümleri konuşuyoruz. Daha çok onları dinlemek için buradayız. İnşallah bu toplantıları daha sık yaparız. Çıraklık konusu sorunlardan bir tanesi. Bunun hepimiz farkındayız. Sanayimizi daha ileriye götürmek için, buradaki imkânları daha ilerilere götürmek için hep birlikte neler yapabileceğimizi konuşuyoruz.” dedi.

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.