İYİ Parti il yönetiminden Meriç ziyareti

İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı Teşkilatı ilçe ve köy gezilerini sürdürüyor. Bu kapsamda heyet, Meriç ilçesinde bir takım gezi ve ziyaretlerde bulundu.

Burada ilçe yöneticileri ile beraber, vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen İYİ Parti Edirne il başkanı Ekrem Demir, “Meriç İlçemizde hemşerilerimizin sıkıntılarını dinleyerek, gezilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacak. İpsala Belediye Başkanımız sayın Abdullah Naci Ünsal başkanlığında Meriç ilçe başkanımız Sayın Ömer Ergin, İl divan kurulu başkanlarımız İle ilçe yönetim kurulu üyelerimiz organizasyonlarında esnafımızın ve vatandaşlarımızın dertlerini dinleyerek, taleplerini alacak.

Her zaman söylediğimiz gibi dertleri ve sorunları hep beraber çözeceğiz. Ülkeyi hep beraber yöneteceğiz. İktidara Milletimiz ile birlikte geleceğiz. Hiç bir güç ve kuvvet bizi bu haklı davamızdan geri çeviremez.! Emekleri ve üstün gayretleri için çok kıymetli Belediye Başkanımız sayın Abdullah Naci Unsal ve İlçe başkanımız Sayın Ömer Ergin başta olmak üzere il ve ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkürler ediyoruz” dedi.

Haber MERKEZİ

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.