Hüseyin Özcan Yazdı: ŞİMDİYE KADAR NEREDEYDİNİZ?

Afganistan 1979 yılından beri işgal altında. Afgan kadınları soykırım, katliam, taciz, tecavüz, yoksulluk, çaresizlik gibi her türlü kötülüğü yaşarken susan dünya, şimdi Afgan kadınlarına destek verdiğini zannediyor. Dünyanın en zengin Lityum kaynaklarının ve 1 Trilyon Dolarlık değerli maden rezervinin bulunduğu Afganistan sömürülürken, kadın ve çocukları başta olmak üzere insanları cahil bırakılırken neredeydiniz?

Taliban üzerinden akıl ve bilim dini olan yüce dinimiz İslamiyet ile ilgili yürütülen algı operasyonlarına inanan müslümanları da anlayabilmiş değilim. İslamofobi, dünyanın hiçbir yerinde Türkiye’de olduğu kadar ilkel nitelikler ve boyutlar kazanabilmiş değil.

Taliban, İşid, Daeş gibi örgütlerin İslâm’la ilgileri olmadığı gibi emperyalistlerin vekalet savaşları için kullandıkları kuklalardan başka bir şey de değillerdir. İslâm’a karşı İslâm savaşı projesinde kullanışlı operasyonel aygıtlardır bunlar.

İki gündür bütün dünya Kabil Havalimanı’ndaki trajik görüntüleri, Taliban’ın gelişini konuşuyor, ABD’nin alçaklığını, emperyalizmini, rezil çekilişini, dehşetini, Çin’in Afganistan”a girdiğini ve tüm yerel güçleri satın aldığını kimse dile getirmiyor. Talihsiz Afganların “cehaleti” üzerinden abuk subuk yorumlar gırla gidiyor.
Biri “Uçaktan düşmeseler, buraya gelip şeriat isteyeceklerdi” yazmış…
Öbürü “Uçağı da dışında seyahat ettikleri trenlere benzetmişler belli ki” yazmış…
Biri “Öleceklerini düşünemiyorlar mı?” diye sorunca arkadaşı cevaplamış: “Bunlar genel olarak düşünemezler!”

Dikkatleri dağıttılar, Taliban’ı şeytanlaştırdılar, Kurtuluş Savaşımızda Hintli müslümanlarla birlikte bize destek veren Afganları tuhaf ve trajik işlere kalkışan yaratıklar olarak tanıttılar…İslamofobi’yi canlı tutmak ve özgürleştirmek için mazaallah sırada hangi İslam Ülkesi var?

Cenab-ı Allah önce İslam Alemine akıl, fikir, iz’an nasip eylesin, başta ABD, Rusya, Çin ve AB Ülkeleri olmak üzere tüm İslam ve insanlık düşmanlarına fırsat vermesin…
Kaynak: Hüseyin Özcan

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.