“ŞER NEREDE; CHP ORADA”

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Muhalefetin ısrarlı yalanları en az doğal afetler kadar toplum üzerinde zararlı etkiler bırakıyor. Türkiye doğal afetle mücadele ederken bir yandan da zilletin yalanları ile mücadele etmek zorunda kalıyor. CHP-HDP ittifakı ve yancıları ısrarla doğal afetler üzerinden fırsatçılık yapıyor. Her zorluk karşısında milli birliğe zarar vermeye çalışan zillet ittifakının bu tutumu içler acısı…” dedi. Tercan yaptığı yazılı açıklamada; “190’na yakın bölgede çıkan orman yangınları ile Devlet-millet dayanışma içinde alev toplarına karşı savaşırken, mücadele ederken, seferber olurken.. Bir yandan da zillet ittifakının yalanlarıyla mücadele etmek zorunda kaldı. Her doğal afet sonrası siyasi fırsatçılık yapmaya çalışan Zillet ittifakı orman yangınlarında da boş durmadı.” diyerek açıklamasına devam eden Tercan; “Yangınların çıktığı ilk günden itibaren tartışmaların odağına oturan Türk Hava Kurumu uçaklarıyla ilgili açıklamaların yetkili isimler tarafından yapılmasına rağmen muhalefetin Genel Başkanları siyası fırsatçılık yaptıkları ve yalan konuştukları ortaya çıkmıştır.

Atatürk’ün ölümünden sonra bilhasa 1950 yılların başından itibaren ülke adına yapılan hiç bir hayırlı faaliyeti beğenmeyen şımarık-beceriksiz-milletinin mili ve manevi değerlerden uzaklaşmış-darbeci-bölücü sever ve Fetö’nün umut ışığı “ŞER NEREDE; CHP ORADA””

dedi.

“Yeter ki İktidar iş başından gitsin”

CHP’de, İktidar iş başından gitsin, Cumhur İttifakı dağılsında ülkede birlik ve beraberlik ruhu bozulursa bozulsun. Türkiye tehlikeye girerse girsin. anlayışı hâkimdir..

CHP zihniyeti, işte böyle KİBİRLİ bir zihniyettir.. Kendisi yapmaz, başkasının yapmaması için elinden gelen herşeyi yapar.. Buna rağmen yapılmışsa da dönüp bakmaz, daima aşağılar.

Bir insan, ülkesi bir başarı yaşadı diye rahatsızlık duymaz. Takdir edilecek şeyleri komplekse kapılmadan takdir etmek lazım.

Türkiye’nin potansiyelini küçümseyen ve hazmedemeyenlere rağmen ülkemiz hızla gelişmiş ülkeler seviyesine ulaşmak için büyük adımlar atmaktadır.

Ülkemize yapılan güzel işlere sevinmekte, sevinenlerden olmak da nasip meselesidir.

Şehit kanlarıyla sulanmış mübarek Anadolu topraklarında kurulan güzel ülkemiz Türkiye’ye, Aziz Vatanımıza kim hizmet ediyor ve kalıcı eserler veriyorsa, bir insan olarak derim ki; O kişilerden ALLAH RAZI OLSUN.

İşte Türkiye’de muhalefetin hali.. Ormanlarımız yanıyor! Oh olsun diyor.. Sel felaketi yaşıyoruz! Oh olsun diyor.. Çok ölümlü trafik kazası yaşıyoruz! Oh olsun diyor.. Emperyalistler Türkye’ye saldırıyor! Oh olsun diyor.. Neden böyle söylüyorsun? diyoruz.. Türkiye’ye ne olursa olsun ama başa yeter ki biz gelelim diyor.
Olimpiyatlarda başarılı olduk diyoruz yalan diyor.. Ordumuz güçlü diyoruz yalan diyor.. Türkiye güçlü bir ülkedir diyoruz yalan diyor.. Neden böyle söylüyorsun? diyoruz.. Türkiye başarısız olsun yeter ki, biz iktidara gelelim diyor.. Peki kim o? Önce partim sonra ülkem diyen MUHALEFET!…

Devlet diz çökmez yardım dilenmez! Büyük felaketlerde uluslararası ilişkiler dahilinde devletler birbirleriyle yardımlaşır. Zaman zaman biz de büyük felakete uğrayan devletlere yardım ederiz. Her şeyin bir adabı, yolu yordamı vardır. Devletime güveniyorum, Milletimi seviyorum.

Haber MERKEZİ

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.