TÜ, “ÜNİVERSİTENİ KEŞFET YÖK SANAL FUARI 2021”DE ÖĞRENCİ ADAYLARIYLA BULUŞUYOR

Trakya Üniversitesi, YÖK tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2021”e katılarak öğrenci adaylarıyla buluşacak. 03-06 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek sanal fuarda, Trakya Üniversitesinin yanı sıra Türkiye’den 200’den fazla üniversite yer alacak.

Trakya Üniversitesi, Covid-19 salgını sürecinde üniversite tercihi yapacak olan gençler için olası riskleri en aza indirgeyerek, aday öğrencileri üniversitelerle buluşturmak amacıyla Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2021”e katılarak öğrenci adaylarıyla buluşacak. 03-06 Ağustos 2021 tarihlerinde 08.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek fuarda, Trakya Üniversitesi’nin standına https://sanalfuar.yok.gov.tr adresinden ulaşılabilecek.

Online fuar kapsamında öğrenciler ve veliler, Trakya Üniversitesi ve Edirne hakkında merak ettikleri sorulara yanıt bulma fırsatı yakalayacak. Öğrenciler ve veliler, fuar süresince geçekleştirilecek interaktif görüşmelerle tercih etmek istedikleri fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları hakkında ayrıntılı bilgi alabilecek.

Haber MERKEZİ

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.