LGS ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL

Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) 500 tam puan alan 3 öğrenci, Edirne Valisi Ekrem Canalp tarafından ödüllendirildi. LGS Türkiye şampiyonları için valilik toplantı salonunda ödül töreni düzenlendi. TED Edirne Koleji şampiyon öğrencilerinden Oktunç Sağlam, Kendimi geliştirmek için yapamadığım soruların üzerinde çalışmalar yaparak da başarıya ulaştığımı düşünüyorum” dedi.
LGS şampiyonları altınla ödüllendirildi

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru çözen ve 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan TED Edirne Koleji Ortaokulu öğrencilerinden Alper Atlı ve Oktunç Sağlam ile Bahçeşehir Koleji Ortaokulu öğrencilerinden Berke Yay’a ödülleri Edirne Valiliği’nde düzenlenen törenle verildi. Başarılı öğrencileri kabul eden Vali Canalp, öğrencileri tebrik ederek onlara altın taktı.

Öğrencilerle sohbet eden Vali Canalp, gelecekle ilgili planları hakkında bilgi alırken, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp ödül töreninde yaptığı konuşmada sadece tam puan alarak kendi başarılarını kanıtlayan öğrencileri değil, salgın sürecinde sınavlara hazırlanan ve gerek kendi imkânlarıyla gerekse öğretmenlerinin desteği ile başarı sağlayan tüm öğrencileri ve tüm öğretmenleri kutladığını söyledi.

Vali Canalp’ten öğrencilere tekrar yapın çağrısı

Sınavlarda başarılı olabilmek için sık sık tekrar yapılması gerektiğini aktaran Vali Canalp, sınav öncesi yapılan tekrarların fayda sağlayacağını hatırlattı.

Öğrencilere sürekliliği olacak şekilde çalışma ve tekrar yapmaları çağrısında bulunan Vali Canalp; “Yüksek hedefleriniz olsun. O yüksek hedeflere ulaşabilmek için de çalışmaya devam etsinler. Burada bulunan öğretmenlerimize de salgın sürecinde öğrencilerinin başarıları için gösterdikleri çabadan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenli çalışmak ve yılmamak gerektiğini söyleyen TED Edirne Koleji öğrencilerinden Oktunç Sağlam; “Bunun yanı sıra yılmamak da önemlidir. Kendimi geliştirmek için yapamadığım soruların üzerinde çalışmalar yaparak da başarıya ulaştığımı düşünüyorum. Her deneme sınavından bir gün önce tekrarlar yapıyorum” dedi.

LGS’de tüm soruları doğru çözen ve 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan öğrencileri tebrik eden Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, öğrenci ve öğretmenlere başarılarının devamını diledi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen törende, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, okul müdürleri ve öğretmenler de yer aldı. Ödül töreninin sona ermesinin ardından toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Edirnehaber

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.