Keşan’da “Saros İçin Adalet” Mitingi

Edirne Keşan’daki FSRU Liman ve Boru Hattı Projesi’ne karşı çevreciler sokaklara döküldü.

Yaklaşık 4-5 bin kişinin bir araya geldiği ‘Saros için adalet’ mitinginde katılımcılar, önce Enez Kavşağı’nda buluştu. Keşan Kent Konseyi ve Saros Gönüllüleri’nin çağrısıyla gerçekleşen mitinge pek çok çevre gönüllüsü, STK ve siyasi parti de katılarak destek verdi.

Keşan Cumhuriyet Meydanı’na doğru yürüyen çevre savunucuları, ’Saros’uma dokunma’ sloganları attı. Yaklaşık 4-5 bin kişilik kalabalık ‘Saros için adalet’ talebiyle Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya geldi.

Saros Gönüllüleri Dayanışması Sözcüsü Mürşide Çoban ve Keşan Kent Konseyi Başkanı Hasan Karagöz tarafından yapılan açıklamaların ardından Şarkıcı Haluk Levent de destek konseri verdi.

Saros’ta yıllardır devam eden mücadeleye en başından beri destek olan Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da, “Yine konserdeyiz Saros için. Daha önce Trans Trakya projesini iptal ettirmiştik! Bu kez işimiz zor. Çünkü ilgili şirketler mahkeme karalarına karşı türlü türlü bahanelerle işlerini yürütüyorlar. Olsun! Tarih bu günleri hafızasında tutacaktır elbet!” ifadelerini kullandı.

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.