KIRKPINAR’A GÜVENLİK TOPLANTISI

Kırkpınar’a güvenlik toplantısı
Kırkpınar güreşleri haftası boyunca Edirne’de alınacak önlemlerle ilgili olarak Edirne Valisi Günay Özdemir başkanlığında kentteki çeşitli kurum ve kuruluş yetkililerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Edirne’de önümüzdeki hafta yapılacak 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’yle ilgili oluşturulan “Düzenleme Komitesi” Edirne Valisi Günay Özdemir başkanlığında toplanarak etkinlik boyunca alınacak tedbirleri görüştü. Edirne Valiliği Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne İl Jandarma Alay Komutanı Albay Alpaslan Doğan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda Kırkpınar güreşleri boyunca çeşitli kurum ve kuruluşların alacağı tedbirler ele alındı.

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.