ETSO HEYETİ BULGAR-TÜRK TİCARET GÜNLERİ ETKİNLİĞİNE KATILDI

ETSO Heyeti Bulgar–Türk Ticaret Günleri Etkinliği’ne Katıldı

Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) organizasyonu, Sofya Ticaret Müşavirliği ve Filibe Ticaret Ataşeliği desteği ile Bulgaristan’ın Sofya şehrinde “Bulgar – Türk Ticaret Günleri” etkinliği düzenlendi.
BULTİŞAD Başkanı Edis Emre, T.C. Sofya Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Emrah Sazak, T.C. Filibe Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Mehmet Ali Erdem ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Bulgaristan Ekonomi Bakanı Emil Karanikolov, Bulgaristan Ekonomi Bakan Yardımcısı Alexander Manolev, T.C. Sofya Büyükelçisi Dr. Hasan Ulusoy Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt , Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin katılım sağladı.
Bulgaristan ile Türkiye arasında işbirliği ile partnerliğin oluşturulması ve geliştirilmesi için düzenlenen etkinlikte 150 Türk ve Bulgar firmayı temsilen yaklaşık 200 iş adamı organizasyona katılım sağlayarak stant kurma ve ikili iş görüşmeler gerçekleştirme imkanına sahip oldu.
Etkinlik esnasında Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Edis Emre, T.C. Sofya Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Emrah Sazak, T.C. Filibe Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Mehmet Ali Erdem, T.C. Sofya Büyükelçisi Dr. Hasan Ulusoy, T.C. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Osman Ak, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin özel oturum ile bir araya gelerek 2018 yılında Balkanlarda düzenlenecek olan etkinlikler hakkında istişarelerde bulundular.

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.