Deneyap Atölyeleri Canlı Bağlantı ile Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarafından Açıldı

Bu sene Gaziantep’te düzenlenen Teknofest etkinliklerine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Edirne’nin de aralarında bulunduğu 30 ilde oluşturulan Deneyap Atölyelerini canlı bağlantı ile açılışını yaptı.

Gençlik merkezinde oluşturulan Deneyap Atölyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’te düzenlenen Teknofest etkinlikleri kapsamında canlı yayınla Edirne Valisi Ekrem Canalp ve gençler tarafından açılışı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından 30 ilde Deneyap Atölyelerinin açılışı yapıldı. Edirne Valisi Ekrem Canalp, canlı bağlantıda yaptığı konuşmada, “Serhat ilimiz Edirne’de geçen 11 aylık dönem içerisinde sadece yerel imkanlarımızla 156 tasarım ve beceri atölyesini faaliyet geçirdik. Bunlardan 33 tanesi Robotik Kodlama, 36 tanesi Fen, Teknoloji, Matematik ve Mühendislik, 65 tanesi de Akıl ve Zeka atölyesidir. Şu anda bu atölyelerden 62 bin öğrenci faydalandı ve faydalanmaya devam ediyor. Sizlerin sağlamış olduğu imkanlarla, sizden aldığımız enerji ile üretmeye çaba ve gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 ilde faaliyete geçen Deneyap Atölyelerini illerin valileri ve gençlerle birlikte canlı yayında kurdele keserek açılışını yaptılar.

Haber MERKEZİ

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.