Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı Bu Yıl 18. Kez Kapılarını Açıyor

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın en büyük destekçisi olduğu Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı 11-15 Temmuz 2018 tarihlerinde kapılarını açmaya hazırlanıyor.
Bu yıl 657.’si gerçekleşecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ile eş zamanlı olarak 18’inci kez düzenlenecek olan Edirne Gıda Tarım Hayvancılık Fuarı’nda başta tarım makineleri ve ekipmanları sektörü olmak üzere hayvancılık, gıda ve diğer sektörlerden firmalar stand açarak yerlerini alacaklar.
Yoğun olarak Trakya Bölgesi’ndeki ve komşu ülkelerdeki iş dünyası temsilcilerinin ilgisini çeken fuar 11-15 Temmuz tarihleri arasında 10:00-24.00 saatleri arasında 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.
Geçtiğimiz yıllarda 17.000 metrekare alanda gerçekleşen fuar bu sene alanın büyütülmesi ile 40.000 metrekare alanda açılacak.
Üç ülkenin sınırlarının kesiştiği noktada, ziyaretçi sayısı her geçen yıl artış gösteren ve birbirinden farklı iş dallarına hitap eden bir fuar konsepti olan ETSİF fuarı uygun katılım koşulları ile bu yıl katılımcılarına sağlayacağı %60 KOSGEB desteği ile gerçekleşecek
Katılım koşulları ve ayrıntılı bilgi Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 0284 225 10 14-121 dahili numarasından alınabilmektedir.
Kamuoyunun ve işdünyası temsilcilerinin bilgilerine sunulur.

RECEP ZIPKINKURT
YÖNETİM KURULU BAŞKANI

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.