GAZETE MANŞETLERİYLE 15 TEMMUZ

Selimiye Meydanı’nda, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilen fotoğraflardan oluşan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” ve “Gazete Manşetleriyle 15 Temmuz” fotoğraf sergileri açıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda Selimiye Meydanı Fatih Sultan Mehmet heykeli çevresinde açılan sergide, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı verilen mücadelenin fotoğrafları yer aldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında açılan “Gazete Manşetleriyle 15 Temmuz” fotoğraf sergisinde ise yerel ve ulusal gazetelerin darbe girişim sonrası yayımladıkları gazetele manşetlerinin fotoğrafları izlenime sunuldu.

Vatandaşların ilgiyle gezdiği sergiye, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, Edirne Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, Edirne Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, Edirne AFAD Müdürü Ali Altındal ve Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Doğan da katıldı.

Edirneyenigün

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.