Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği’nden Turizm Haftası Mesajı

Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği, Turizm Haftası dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. “Daha sağlıklı günlerde kadim Edirne’nin gelişimi, ülkemizin kalkınmasında en önemli sektörlerden olan ve Dünya barışına katkı sağlayan “turizm” için çalışacağız….
Edirne’nin neşesinde, sokaklarında, müzelerinde, su kenarlarında daha çok üretmek için görüşmek üzere…
“Her Şey Biter, Edirne Bitmez” denilen açıklama şöyle:

“Keşfetmek, yeni yerler görmek, yeni lezzetler tatmak, seyahat etmek ve eğlenmek yani turizm faaliyetleri insanın vazgeçilmez istekleri arasındadır. Ancak bir süredir koronavirüs salgını nedeni ile dünya genelinde turizm faaliyetleri geçici bir süre yapılamaz duruma gelmiştir. Bu salgından en çabuk etkilenen ve en ciddi zarar gören sektör turizm sektörü ve değerli paydaşlarımız olmuştur.
Her yıl “15-22 Nisan” tarihleri arasında turizm bilincine dikkat çekmek, turizm değerinin farkındalığını artırmak ve toplumun turizm hareketliliğine katılımını sağlamak amacıyla Turizm Haftası’nı çeşitli etkinlikler ile kutluyoruz. Derneğimiz bu yıl da Turizm Haftası kapsamında, daha verimli, üretken çalışmak amacı ile taşındığı yeni ofisinde ve şehrimizde paydaşlarımız ile birçok etkinlik planlamıştı.
Ama sağlığın birinci ve hayati öncelik olduğunu şartlar göstermiştir ki bugün evlerimizde kalarak yarını daha sağlıklı tesis etme günüdür. Dünya ve bizler sağlıklı günlerde sürdürebilir turizm faaliyetlerini özlemekte ve evlerimizde kaldığımız sürece bunun planlaması için çalışmaktayız.
Derneğimizin irtibat halinde olduğu, görüş aldığı ve durum değerlendirmesi yaptığı sektörün ulusal ve uluslararası iş görenlerinden geleceğe dönük, umut dolu mesajlar almaktayız.
Bu zor ve travmatik günlerde Edirne halkı ile dayanışma içinde olacağız ve kurumlarımıza, halkımıza elimizden geldiğince yardımcı olacağız.
Daha sağlıklı günlerde kadim Edirne’nin gelişimi, ülkemizin kalkınmasında en önemli sektörlerden olan ve Dünya barışına katkı sağlayan “turizm” için çalışacağız….
Edirne’nin neşesinde, sokaklarında, müzelerinde, su kenarlarında daha çok üretmek için görüşmek üzere…
“Her Şey Biter, Edirne Bitmez”
Haber MERKEZİ

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.