VALİ CANALP’IN KURBANI YURTDIŞINA

Edirne Diyanet Vakfı Şube Başkan’ı Emrullah Üzüm, Edirne Valisi Ekrem Canalp’ın kurbanını yurtdışı için vekalet yoluyla yurtdışı için bağışladığını açıkladı.

Üzüm’ün açıklaması şöyle: “Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde Yurtiçinde ve Yurtdışında mazlum coğrafyalarda yaşayan, bir lokma ekmek ve bir yudum su için bizlere yardım eli açan muhtaç kardeşlerimize karşı üzerimize düşeni en iyi şekilde yapabilmek için 2019 Yılı Kurban Organizasyonumuza Sayın Valimiz Ekrem CANALP Bey’in kurban bağışı ile Bismillah deyip başladık, bu kutsal vazifede muhtaç kardeşlerinin yanında olmak arzusunda olan değerli Müdürlerimiz ve çalışma ekibinden gelecek bağışlara talepler doğrultusunda Türkiye Diyanet Vakfı olarak Vacip / adak / akika ve diğer nafile kurbanlarınız makamlarınızda vekalet yoluyla teslim alınarak halkımıza örnek olması ve bu konuda bilinç oluşması için kamuoyunda yayınlayacaktır. Bilgilerinize arz olunur. Edirne Diyanet Vakfı Şube Başkanı Emrullah Üzüm.”

Not: Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi Edirne Şubesi
TR94 0020 5000 0947 6808 6000 01
Açıklamaya isim soyisim telefon no yazılması yeterlidir.
Yurtdışı Kurban bedeli: 725 TL, Yurtiçi Kurban bedeli: 890 TL

Haber MERKEZİ

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.