Edirneli sporcudan büyük başarı


Erzurum’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda Edirneli İhya Ölçücü Full Contact branşında 91 kiloda şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.
Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Ölçücü, yıllardır bu sporla uğraştığını belirterek, “Daha önce kulübüm vardı. Bazı anlaşmazıklar nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım. Edirne’den ferdi olarak lisans çıkartarak şampiyonaya tek başıma gittim. Allah’a şükürler olsun şampiyonada Full Contact branşında 91 kiloda şampiyon oldum” dedi.

Bundan sonraki amacım Avrupa Şampiyonasına katılarak ülkeyi başarıyla temsil etmek istediğini aktaran Ölçücü, “Bana destek olurlarsa çok memnun olurum; çünkü Avrupa’da ve Dünyada başarılar elde ettim. Maalesef bu spor ülkemizde ve Edirne’de yeterince desteklenmiyor” diye yakındı.

Edirneyenigun.com

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.