BALKANLARIN EN BÜYÜK SENFONİ ORKESTRASI HAYRANLIK UYANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

 

Balkanların en büyük senfoni orkestrası olan Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası gerek Ülkemizde gerekse Balkanlarda müzikalitesi ve başarılarıyla adını duyurmaya devam ediyor. Bu başarılardan biri de Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrasının ‘’Cumhuriyet’e Ses Verenler’’ başlıklı konseri üzerine gerçekleşti.

Sergilenen konserde Türkiye’nin en önemli sanat dergilerinden olan Hürriyet Sanat dergisi Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrasının konserini sayfalarına taşıdı ve konserden övgüyle bahsedildi. Yayınlanan yazıda Edirne’nin İstanbul, Ankara, İzmir gibi olanaklara sahip olmadığından konseri daha düşük seviyede beklediklerini ama bunun tam tersi çıktığı, Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrasının daha önce dinledikleri büyük orkestraların kalitesinden farkı olmadığı, konserde heyecan ve gururun beraber yaşanıldığı bildirildi.

Yazıda ayrıca konserin orkestra şefi Müzikolog Ersin Antep, konserde baş kemancı olarak eserlere can veren Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Ahmet Hamdi Zafer ve orkestra üyeleri takdir edildi. Trakya Üniversitesi Balkan Senfoni Orkestrası her geçen gün yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.

Haber MERKEZİ

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.