KEŞAN’DA MHP RÜZGARI ESİYOR

Keşan’da MHP rüzgarı esiyor

Edirne MHP Milletvekili adayları Keşan’a adeta çıkarma yaptı. MHP Edirne Milletvekili adayları Hakan Özkan, Erkan Gege, Taner Albayrak Keşan’ı sokak sokak gezerken, MHP Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Zümbül ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir grup kendilerine eşlik etti. 24 Haziran seçimlerine günler kala, temposunu iyice artıran MHP, Keşan şehir merkezindeydi. Keşan sokaklarını karış karış gezen MHP heyeti, herkesin elini sıkarak kısa da olsa sohbet etti.

Gördükleri ilgiden oldukça memnun olan MHP Milletvekili adayı Hakan Özkan, “milletimiz artık doğruyu yanlışı çok iyi analiz ediyor” diyerek vatandaşlardan gelen olumlu tepkileri şöyle anlattı: Yanlarına gittiğimiz her vatandaşımız Allah razı olsun Devlet Bahçeli’den diyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminde ve sonrasında devletin yanında durarak ülkemizi büyük bir tehlikenin içerisinden aldı diyor. Genciyle yaşlısıyla herkes bunun farkında. MHP Milletvekili adayı Erkan Gege ise, vatandaşlarımızla bu kadar iç içe ve yakın olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu insanların bizlerden beklentileri var. Umudunu MHP kadrolarına bağlamış halkımıza karşı her gün sorumluluğumuzun biraz daha arttığını görüyorum.

Mahcup olmamak için canla başla çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi. MHP Milletvekili adayı Taner Albayrak ise, insanlara yararlı bir şeyler yapmak en büyük ideallerimden biriydi. Bu amacımı en iyi icra edebileceğim platformun ise siyaset olduğu aşikâr. Bana bu fırsatı veren başta liderimiz Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere tüm büyüklerime teşekkür ederim. Bundan sonrası çalışmak, çalışmak, çalışmak. Halkımızın bu ilgisi alakası karşısında ne yapsak az dedi. Keşan, Pazar yerinde vatandaşlar ve Pazar esnafı ile buluşan MHP Milletvekili adayları daha sonra şehir içine geçerek sokakta vatandaşlarla ayak üştü sohbet etti. Esnafları da bizzat ziyaret eden MHP Milletvekili adayları vatandaşımız tarafından sıcak karşılandı.

Halkımızın bu sıcak yaklaşımı ve ilgisinden oldukça memnun kalan MHP heyeti Keşan’dan oldukça mutlu ayrılarak çalışmalarına devam etmek üzere Keşan’dan ayrılarak İbriktepe beldesinde ve köylerinde seçim çalışmalarına devem ettiler.

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.