TÜ AŞÇILIK PROGRAMIMIZ ÖDÜLE DOYMUYOR

Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen ”International İstanbul Culinary Cup” yemek yarışmasına katılarak başarılarına yenilerini ekledi. “Canlı” ve “Display” olmak üzere iki kategoride yapılan yarışmada Öğr. Gör. Burak İşçimen ve Öğr. Gör. Alper Çevik önderliğinde “Canlı” kategorisinde yarışan öğrencilerimiz, Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Şükrü Gürkan Uzunköprü ve Öğr. Gör. Burak Yıldırım önderliğinde “Display” kategorisinde yarıştılar. Öğrencilerimiz “Display” kategorisinde tereyağından yaptıkları Meriç köprüsü ve süpürge ile şeker hamurundan yaptıkları Şehit Ressam Hasan Rıza portresi büyük beğeni topladı.

Yarışmada öğrencilerimiz Hamide İzvermez Altın Madalya ve Kupa; Erkutay Avcı, Cansu Eldem, Burak Çakmaz ve Doruk Efe Usluyer Gümüş Madalya; Mert Kara, Ece Kemaloğlu Merit ve Doğan Mutlu Bronz Madalya kazandılar. Yarışmadan ödülle dönen öğrenciler için Arda Meslek Yüksekokulu seminer salonunda düzenlenen törende Arda MYO Müdürü Prof. Dr. Yeşim Yeşiloğlu yaptığı konuşmada, öğrencilerinin gittikleri her yarışmadan madalya ile döndüklerini vurgulayarak öğrencilerin gösterdiği bu başarılarla hem kendilerini hem de Arda MYO’yu taçlandırdıklarını belirtti. Prof. Dr. Yeşiloğlu, Arda MYO hocalarının önderliğinde öğrencilerimizin bu yarışmalara daha tecrübeli olarak önümüzdeki sene de katılım göstereceğini belirterek öğrencilerimizin bu başarısında imzası olan hocaları tebrik etti. Tören madalya ve kupa kazanan öğrencilere teşekkür belgelerinin verilmesi ile sona erdi.

Haber Merkezi

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.