ESNAF TOPLUMUN BEL KEMİĞİDİR

Ali Demirkıran;

Esnaf Toplumun belkemiğidir.

Esnaf ve Sanatkârları ziyaret eden Saadet Partisi Milletvekili adayı Ali Demirkıran, “Esnaf ve Sanatkârlar, KOBİ’ler Toplumsal varlığımızın belkemiğidir. Ülkemizdeki üretim ve istihdamın önemli bir kısmını sağlayan, aynı zamanda ekonominin can damarları olan bu kuruluşlarımıza mutlaka sahip çıkılmalıdır” açıklamasını yaptı.

Saadet Partisi’nin uygulayacağı üretim ekonominin tabii bir sonucu olarak, Esnaf ve Sanatkârlara ayrı bir önem verdiklerine vurgu yapan Demirkıran, “bizim iktidarımızda büyük ekonomik faaliyetler gerçekleştiren ancak yeterince destek göremeyen Esnaf ve Sanatkârları, ürettikleri katma değer ve istihdamları ile orantılı olarak destekleyici tedbirler alacağız” şeklinde konuştu.

KOBİ’lerin ilk yapacakları işin, işe küçükten başlanmasını sağlamak olduğuna işaret eden Ali Demirkıran, “her işin zorlukları vardır, zararları vardır. Onları bertaraf edebilmeniz için işe küçükten başlamak gerekir. Her şeyden önce, işletme bir duvar gibidir. Bu duvarın taşları insanlardır. Duvar yapılırken taşlar tek tek konur; siz de ekibinizi oluştururken tek tek iş yapacaksınız. İşi ehline vereceksiniz. Böylece sosyal yapıyı sağlam oluşturacaksınız” şeklinde kaydetti.

Esnaf ve Sanatkârların çoğunluğunu oluşturan KOBİ’lerin bugünkü kapitalist faizci düzende istenilen başarıyı elde edemediğini söyleyen Ali Demirkıran, “çünkü bütün dünyadaki mevcut ekonomi düzen, KOBİ’ leri yaşatmayacak şekilde kurulmuştur. Hâlbuki üretim olmadan kalkınma olmaz. Saadet Partisi iktidarında bu engeller kaldırılacak, gerekli teşvik ve destekler verilerek Esnaf ve Sanatkârlar, KOBİ’ler gerçek kimliklerine kavuşacaklardır” müjdesini verdi.

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.