10. Innoprom FUARI


Ülkemiz ile Rusya arasında son yıllarda artan ekonomik, siyasi ve askeri alandaki işbirlikleri münasebetiyle Uluslararası makine sektörü temsilcilerinin bir araya geleceği 10.INNOPROM fuarında Türkiye bu yıl partner ülke seçilmiş olup Milli katılım ile fuara katılım sağlanacaktır.
10.kez düzenlenen fuarın teması Sanayi ve Ticarettir. Dünya’daki güncel makine üretim trendleri, endüstriyel üretim elemanları, yeni üretim teknikleri, şehirlere endüstriyel çözümler ve bu sektördeki ticaret fırsatları ele alınacaktır. Ek olarak, ikili networking görüşmeleri de gerçekleşecektir. Fuar, prestijli fuarlar kısmında yer alıp, Ülkemizden Cumhurbaşkanlığı ve Sanayi, Ticaret ve Savunma Bakanları seviyesinde katılım gerçekleştirmesi ön görülmüştür.
Fuara bu sene 107 ülkeden 46.000 katılımcı ve 600 firma beklenmektedir. Fuar esnasında 1500’den fazla kayıtlı medya temsilcisi, 500’den fazla konuşmacının 160’dan fazla toplantı yapacağı organizasyonunu Dünya’ya duyuracaktır. 100’den fazla Televizyon kanalının, 10.000’den fazla medya yayını yapması beklenmektedir. Fuarın Rusya açısından önemini göstermek amacıyla ülkenin en büyük ilk 10 şirketi arasında bulunan sponsorları vardır.
Bakanlık tarafından Kalkınma Ajanslarına 90 m2, Trakya Kalkınma Ajansı’na ise 13 m2 yer ayrılmıştır. Fuar, Bölgemizin sanayi ve ticari envanterinin tanıtımı, networking faaliyetleri, iş geliştirme çalışmaları açısından önem arz etmektedir. Bu kapsamda 8-11 Temmuz 2019 tarihleri arasında Yekaterinburg, Rusya’da düzenlenecek olan fuara katılım sağlamak isteyen üyelerimiz 02842251014-129 telefon numarasından detaylı bilgi edinebilirler.
İş dünyası temsilcilerimize duyurulur.

Haber Merkezi

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.