UZUNKÖPRÜ’DE DALLIK COŞKUSU

Yazın gelişini karşılamak ve bereket amacıyla bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen geleneksel Uzunköprü Dallık Şenliği, ilçede coşkuyla kutlandı.
Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde her yıl yaza girişin kutlanması amacıyla gerçekleştirilen Uzunköprü Dallık Şenliği’nin bu yıl 9’uncusu yapıldı. Bülbül Koru’sunda düzenlenen şenlik, ilçe vatandaşlarını bir araya getirirken, renkli görüntülere de ev sahipliği yaptı.

Yöresel yiyecek ve giyecek stantlarının kurulduğu şenlikte, vatandaşlar piknik yaptı. Büyük bir kalabalığı ağırlayan şenlikte Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan da vatandaşlarla buluştu.

‘Temiz Bir Uzunköprü Bizim Elimizde’ sloganının yer aldığı bez çantaları vatandaşlara dağıtan Becan, yapacağı hizmetler konusunda da halkı bilgilendirerek, fikir alışverişinde bulundu.

Dallık şenliği için Uzunköprü Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

“Dallık alanı girişine kurulan Belediye standını ziyaret eden vatandaşlarımızla sohbet eden Başkan Becan, çevre haftasında halka dağıtılmak üzere bastırılan bez çantaların dağıtımını gerçekleştirdi.Dallık alanına kurulan pazar yeri esnaflarına hayırlı işler dileyen Başkan Becan, piknik için gelen vatandaşları da ziyaret etti. Daha iyi bir Uzunköprü için vatandaşların fikirlerini dinleyerek Belediye’nin devam eden hizmetleri, hayata geçirilmesi düşünülen projelerle ilgili bilgiler paylaştı. Dallık alanının tamamını gezerek dolaşan Başkan Özlem Becan, vatandaşların ilgi odağı oldu” .

Edirneyenigun.com

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.