ALİ DEMİRKIRAN: DİP DALGA GELİYOR

Ali Demirkıran; Dip dalga geliyor
Seçimlere gün sayarken iktidarın kaybetme korkusu gittikçe artıyor.
Saadet Partisi milletvekili adayı Ali Demirkıran, “seçimlerin parlayan yıldızı Saadet Partisi her geçen gün gücüne güç katarak geliyor. Hem de ‘bir dip dalga’ gibi geliyor. Hayra motor, şerre fren olmak için mecliste yerini almak için geliyor” diye seslendi.

16 yıllık uzun bir iktidar sürecinden sonra halka söyleyecek ciddi bir şeylerinin olmadığına vurgu yapan Ali Demirkıran, “Millet kıraathaneleri açacaklarını halka ‘müjde’ olarak söylüyorlar. Hâlbuki milletimizin ‘aş’a, ‘iş’e ihtiyacı var. Hem ‘üreten Türkiye’ diye pankart asacaksın, hem de üretime yatırım yapma yerine ‘Millet Kıraathaneleri’ açacaksın. İnsanımızın alın teri ile helalinden kazanabilecek ağır sanayi tesislerinin kurulmasına ihtiyacı var. Etinden samanına dışarıdan ithal etmeye değil, bunların ihracatının yapılmasına ihtiyacı var. Bunlar ne yapacaklar? İşsizler ordusunu Millet Kıraathanelerinde oyalayacaklar. Bu mantıkla bu ülke esaretten, ithalattan, borçtan, işsizlikten kurtulabilir mi?” sorusunu yöneltti.

İktidarın tek korkusunun Saadet Partisi’nin Meclise girmesi olduğuna da vurgu yapan Demirkıran, “bunlar biliyorlar ki, biz mecliste olursak hayra motor, şerre fren oluruz. Ülkemiz kalkınır. Halkımız ayrışmaz birleşir. İşsiz, aşsız insan kalmaz. Yeni bir ‘saadet’ dönemi başlar. Çünkü ‘SAADET PARTİSİ’ navigasyondur, yol gösterir. Pusuladır, yön gösterir. Dürbündür, uzağı gösterir. Hakemdir, hakkı gösterir. Bunun için de ellerinin altındaki yandaş medya ile önümüzü kesmek için adeta çırpınıyorlar. Medya padişahınsa sosyal medya da bizimdir. Sosyal medyada E-Mitinglerle bizi milyonlar merak ve heyecanla izliyor, dip dalga hızla geliyor” şeklinde konuştu.

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.