EDİRNELİ MİLLİ YÜZÜCÜ OLCAYTU HATİPOĞLU’NDAN BÜYÜK BAŞARI

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Hatipoğlu’nun kızı Milli Yüzücü Olcaytu Hatipoğlu Yunanistan’ın Kavala kentinde gerçekleştirilen Balkan Yüzme Şampiyonası’nda Kadınlar 50 metre Kelebek dalında 3. olma başarısı gösterdi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklama “Kızım Olcaytu’nun ay yıldızlı forma ile Ülkemize yaşattığı bu başarı, bir baba olarak benim için çok büyük bir gurur vesilesi. Bu başarılarını devam ettirerek Ülkemizin bayrağını bundan sonra Dünya Şampiyonası hatta olimpiyatlarda da dalgalandıracağına inanıyorum. Kızımı bu başarısından dolayı canı gönülden kutluyorum.” dedi.

Türkiye Yüzme Federasyonunun Milli Takımlar düzeyinde katıldığı en prestijli yarışmalar arasında yer alan Balkan Yüzme Şampiyonası; Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Slovenya, Sırbistan, Moldova, Bosna Hersek, Kosova ve Makedonya’dan 157 sporcunun katılımı ile Yunanistan’ın Kavala kentinde 10-12 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Haber Merkezi

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.