Pazar Esnafı Marketlerden Şikayetçi

Pazar Esnafı Marketlerden Şikayetçi
Edirne’de kurulan Pazartesi pazarı esnafı, marketlerin sebze ve meyve satmalarından şikayetçi. Esnaf Özcan Kazancı; “Marketler kredi kartıyla alışveriş imkanı sundukları için ürünlerini bizden daha pahalı satmalarına rağmen vatandaş oraya gidiyor” dedi
Edirneli Pazar esnafı, marketlerin sebze meyve satmamalarını istiyor. Esnaf, marketlerin pazardan daha pahalıya ürün sattığını fakat kredi kartı imkanı sundukları için vatandaşın oradan alışveriş yaptığını söylüyor.

Pazartesi pazarında meyve tezgahı sahibi Özcan Kazancı, pazarda marketlere göre daha ucuz ve taze ürünler olmasına rağmen kredi kartı imkanı sunduğu için vatandaşların marketleri tercih ettiğini belirterek; “Marketlerin sebze ve meyve satmasına karşıyım. Aynı şekilde kırtasiye ürünü de satmasınlar. Sebze ve meyve pazarda olur, manavda olur. Kırtasiye ürünü de kırtasiye dükkanında olur. Pazar bugün çok kalabalık ama satış az. Vatandaşta nakit yok. Nakit olmayınca da kredi kartıyla alışveriş yapıyorlar. Pazara göre daha pahalı olmasına rağmen marketleri tercih ediyorlar” dedi.
Batıekspres

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.