Adil Gerçek Yazdı: Dursun Bu Hayasızca Akın..!

ADİL’CE GERÇEKLER ..!

DURSUN BU HAYASIZCA AKIN ..!

Değerli kardeşlerim, Kıymetli okurlar.,
Dün İstanbul’da Büyük Aile Platformu’nca gerçekleştirilen “DURSUN BU HAYASIZCA AKIN” adı altında, samimi Müslümanlarca tertip edilen yürüyüş nedeniyle, aylar önce dikkat çektiğim, Milletimizin tümünü ilgilendiren LGBTİ+ konusunda yeniden bir şeyler yazmam gerektiğini hissettim.
Yazılarım gereken ilgiyi görmese de, mücadelemden vazgeçmeye hiç niyetim yok. Çünkü : Yaptığım işin, benim için bir vicdani sorum luluk olduğunu düşünüyorum.
Yazılarım için seçtiğim konular, hep Milletimizi doğrudan ilgilendiren konular oldu.. Eften-Püften konuları hiç ele almadım bugüne kadar. LGBTİ+ konusu da, özenle seçtiğim bir konudur. Ve ne kadar doğru bir konuya dikkat çekmek istediğim, dün yapılan yürüyüşle bir kez daha teyit edildi adeta.
Değerli kardeşlerim., “Batı’daki en büyük düşmanımız Almanya’dır., Doğu’da ise, İran’dır.” derken, Enflâsyon ve pahalılığın nedenleri için, başkalarını (Hükumet ve Erdoğan.) suçlarken, önce iğneyi kendimize
batırmamız gerektiğini belirttiğimde, PKK ve FETÖ konularında ve daha birçok konuda çeşitli görüşlerimi sizlerle paylaştığımda, ne kadar isabetli seçimler yaptığımı görüyorum.
LGBTİ+ konusu da, sürekli ele alınması, yazılması gereken bir konu olduğunu göstermektedir bizlere.
31 Mart seçimleriyle bitleri kanlanan İslâm düşmanı toplumların ve Kızılların kendi ideolojilerini, yaşam tarzlarını, daha doğrusu Allah’sız
bir dünya tasavvurlarını gerçekleştirmek üzere, mütedeyyin insanları
baskı altına almak istemeleri, artık dayanılmaz boyutlara ulaşmıştır..
Yürüyüş için seçilen başlık çok güzel ve anlamlıydı.
Eksiğimiz ; Bu tür yürüyüşlerin neden gerektiğini, oynanan oyunun tehlikesini, hedefin Aile Birliğimiz olduğunu gösteren şovlar, filmler,
çeşitli spor karşılaşmalarında yapacağımız gösterilerle ve okullarda beyinlere kazımaktır.
Dünyanın çeşitli ülkelerinde, bu rezillik kabûl görmektedir maalesef.
Bizlerin de, bu durumu kanıksaması ise, Allah’a isyandır !
Allah (C.C) Haşa! onlar kadar bilmiyor muydu ki, kadını kadın, erkeği erkek olarak yarattı ve “Biz sizi bir erkek bir dişiden yarattık. Birbiri-nizi tanıyasınız diye sizi büyük cemaat ve kabilelere ayırdık.” dedi… Hucurat suresi, 13. ayet…
FETÖ ile yapmaya çalıştıkları “Sessiz İslâm” çalışmaları devam ediyor. Dünyanın çeşitli ülkeleri için, durum çok da tehlikeli sayılmayabilir ama, İslâm Ülkeleri için, kabûl edilemez !
Bu konuda daha önce yazdığım yazılarımda da belirttiğim gibi, asıl
hedefleri Türk Aile yapısıdır. Zira ; İslâma uygun tek yapımız, (biraz da olsa.,) aile kalmıştır.
Bu Hayasız Akına “DUR!” demedikçe, surlarımızda açtıkları gedikler
büyüyecek ve o gediklerden içimizdeki iğrenç yaratıklar kalemizin anahtarlarını düşmanlarımıza teslim edeceklerdir.
Bu konuda her birimiz bir Hulusi Akar duyarlılığına ve cesaretine sahip olmalıyız..! O’nun söylediklerini biz de aynen uygulamalıyız. Ne diyor Sayın Akar : ” Çocuklarımızı Allah korkusuyla, Milli ve Manevi değerlerimizle yetiştirelim. Onlara, vatan, bayrak sevgisi aşılayalım. Başkaları için iyilik yapmayı öğretelim.” diyor.
Ne var bu güzel sözlerde ki, birileri çemkirip duruyor !
Yoksa ; “Oğlum/kızım kariyer yapsın. Bilgisayar Mühendisi olsun, Doktor olsun, Hakim-Savcı olsun. Dindar olmak, bu devirde karın doyurmuyor.” diye düşünüyorsanız, meydanı boş
bulan Ekros’lar, Veli Ağbaba’lar, Mahir Polat’lar, Ali Mahir Başarır’lar,
Dilruba’lar, Ebru’lar (kılıç çeken bayan teğmen.) o boşluğu doldurur.
Sonra, başımızı taşlara vurmamızın hiçbir yararı olmayacaktır !!!
Reklâmlardan tutun, dizilere, filmlere, sosyal medya mesajlarına dek, her yerde “Haz” temalı ,iç gıcıklayıcı ajitasyonlara son verilmelidir !
İnsanların insan gibi, dondurma, cips, hamburger vs. tükettiklerini herkes görmeli, bilmelidir !
Aileler ve öğretmenler, çocuklarının nelerle meşgûl olduklarına çok dikkat etmelidir. Bu minvalde, çocuklara cep telefonu yasağı, çok yerinde olmuştur.
Çocuklarımızı bu aşağılık, iğrenç, onursuz yaratıklardan uzak tutmak
için, elimizden geleni yapmalıyız.
Bu akşamlık da bu kadar… Cümleniz Allah’a (C.C) emanet olunuz.
Allah Cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Amin..!

Kaynak:Adil Gerçek…………………………………………………………………………………..16.09.024

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.