Ali Koç Yazdı: Vahdettin ve Hanedan Mensupları Bu Ülkeden Kaçmamıştır

#fikrimizolsun

◼️Bir tarihi yalan ve iftirayı tashih (düzeltme) yapmak için bu derkenar paylaşılmıştır:

Vahdettin ve Hanedan mensupları bu ülkeden kaçmamıştır.

Yurdu terk etmek zorunda bırakılmıştır.

Arkadaşlar, hanedanın kaçtığı yalan ve iftirası bize yaklaşık bir asırdır anlatılan ve yutturulan Kemalist yalan ve iftiraların en alçaklarından biridir ve maalesef bizde hiç bir şekilde akıl, mantık ve tarih sürecinden geçirmeden bu yalan ve iftirayı gerçek gibi sanarak ve yayarak ayrıca ecdadımıza saygısızlık yapıyor ve vebal altında kalıyoruz maalesef.

Saltanatın kaldırılması 1 Kasım 1922’dir.
Vahdettin Han’ın ülkeden ayrılış tarihi 17 Kasım 1922

Yani ortada ne saltanat kalmış,nede hükümdar.

Üstelik sarayın etrafında sürekli nümayiş yapan padişaha, ailesine hakaretler yağdıran bindirme kıtalar ve bunların zaman zaman saraya yaptıkları taciz atışları ve Saltanat kadınlarına tecavüz edeceklerine dair aşağılık tehditler..

Vahdettin Han İngiliz işgal güçlerinin;”Artık sizi ve ailenizi koruyamayız,İstanbul’u terkedin” baskı ve tehditleri sonucu İstanbul’dan ayrılmak zorunda bırakılmıştır.

Ve giderken Topkapı sarayından bir çöp bile götürmeyen, şahsına hediye edilen elmas taşlı yüzüğü bile, Mabeyncibaşına tutanakla teslim eden ve İtalya’da vefat ettiğinde 22 gün borçları nedeniyle cenazesi haczedilen

Vahdettin Han kaçtı ha?

Yalancının…?

Osmanlı hanedanı hain değildir ve dünyanın en şerefli hanedanıdır.

Sürgün edildikleri vatanlarından yıllarca ayrı kaldıkları ülkeler de en ufak bir haysiyetsizlik ve şerefsizliğe karışmamışlar dilencilik yaptırılmışlar, bulaşıkçılık yapmışlar, açlıktan ölmüşler ama şerefleriyle yaşamışlardır.

Milli mücadeleyi organize eden ve başlatan Vahdettin Handır.

Biraz okuyun resmi tarih yalanlarının borazanı olmayın vebale girmeyin.

Mareşal Fevzi Çakmak,Kazım Karabekir ve Milli mücadelenin diger komutanları hatıratlarında Milli mücadelenin nasıl başladığını kim tarafından başlatıldığını çok açık bir şekilde anlatmaktadırlar.

NOT:Dedelerimizin elinden milli mücadeleyi çalarak Osmanlı bakiyesi bu topraklarda Rotschild ailesi ve İngiltere tarafından kurulan bu kripto Yahudi devleti ve düzenin misyonu Osmanlı bakiyesi Müslümanları ve Müslüman Türkleri mankurtlaştırmak,1000 küsur yıllık Müslüman Türk medeniyetini yoketmek ve Büyük İsrail’in altyapısını hazırlamaktır.
Bunların resmi tarih adına yazdıkları, yazdırdıkları ne varsa noktasına virgül’üne kadar yalandır.

Hain dedikleri kim varsa katıksız ve saf kahramandır.
Kaynak: Ali Koç

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.