Edirne’deki Maratonda 79 Yaşındaki Poyraz 10 Kilometre Koştu

Edirne’deki Maratonda 79 Yaşındaki Poyraz 10 Kilometre Koştu
Edirne’de bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Edirne Maratonu’nda, 79 yaşındaki atlet Ahmet Poyraz koştu. Poyraz, 10 kilometrelik parkuru başarıyla tamamlarken; “Gençlere koşmalarını tavsiye ediyorum” dedi.
Edirne’de bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Edirne Maratonu’nun 10 kilometre kategorisine 79 yaşındaki Ahmet Poyraz katıldı.

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (BÜDDER) tarafından düzenlenen maratona Gebze’den katılan Poyraz, 75-80 yaş kategorisinde koştu.

“HER KOŞUYA KATILIYORUM”
Maratonu başarıyla tamamlayan emekli ve 6 çocuk babası Poyraz, sporseverlerden yoğun alkış aldı. Poyraz, bitiş çizgisini geçmesinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “79 yaşındayım. 10 kilometre koştum. 2000 yılından beri koşuyorum. Her koşuya katılıyorum. Buradan sonra Kayseri’ye gideceğim. Gebze’de spor kulübümüz var. Her koşuya birlikte katılıyoruz. Formumu ekmek yemeyerek ve gıda takviyesi alarak koruyorum. Gençlere koşmalarını tavsiye ediyorum” dedi.
Batıekspres

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.