Enez’e Gidecekler Dikkat!

Enez’e Gidecekler Dikkat!
Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Keşan – Enez yolunda başlatılan çalışmalar sebebiyle Siğilli Kavşağı ile Kılıçköy arası kesimin 31 Ekim tarihine kadar trafiğe kapatılacağını, ulaşımın Büyükdoğanca – Kılıçköy arasındaki 3 kilometrelik servis yolundan sağlanacağını duyurdu.

Edirne Valiliği’nce paylaşılan Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü’nün konuya ilişkin duyurusu şöyle:

“Bölge Müdürlüğümüz sorumluluğunda olan “Keşan-Enez İl Yolu Km:40+650+51+650 Arası Toprak İşleri, Sanat Yapıları, Köprü İşleri, Üstyapı ve Çeşitli İşler Yapım İşi” nde; 26.08.2024-31.10.2024 tarihleri arasında tamamlanması hedeflenen çalışmalar kapsamında 22-51 KK numaralı Keşan-Enez İl Yolu’nun Siğilli Kavşağı (Km:53+585) ile Kılıçköy (Km:49+070) arası kesimi trafiğe kapatılacaktır. Enez istikametine olan trafik akışı Keşan-Enez Kavşağı (Km:56+893) kesiminden itibaren yönlendirme yapılarak 22-53 KK numaralı Keşan-Mecidiye İl Yolu’nun 6. Kilometresinde yer alan 3 kilometre uzunluğundaki Büyükdoğanca-Kılıçköy arası servis yolundan sağlanacaktır. Bununla birlikte İstanbul ve Edirne illerinden Enez ilçesine ulaşımı sağlayacak alternatif olarak İpsala-Enez yolu da trafik kullanıcılarına hizmet verecektir.

Söz konusu çalışmalar esnasında gerekli tüm emniyet önlemleri alınacak ve trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir.”
Haber Merkezi

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.