Vahşice Öldürülen Anne ve Çocuğu Edirne’de Defnedildi

Vahşice Öldürülen Anne ve Çocuğu Edirne’de Defnedildi
Antalya’da korkunç cinayetle katledilen 43 yaşındaki anne ve 8 yaşındaki oğlu, memleketleri Edirne’de son yolculuklarına uğurlandı.
Edirne’nin Menzilahır Mahallesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Aynur Çilli, 8 yaşındaki oğlu Bulutcan Çilli’yi de yanına alarak yaklaşık 2 yıl önce Antalya’da yaşayan sevgilisinin yanına taşındı.

Aynur Çilli ve katil zanlısı sevgilisi Mehmet Altın arasında dün tartışma yaşandı. Aynur Çilli’yi ve oğlunu ormana götüren Altın, kadını ormanda başına keser ve taşla vurarak vahşice öldürdü. Altın, cinayete tanık olan 8 yaşındaki Bulutcan Çilli’yi de eve götürüp el, ayak ve boyun kısmını iple bağladıktan sonra boğarak öldürdü.

Ormanda Aynur Çilli’nin cansız bedenini görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Kadının kimliğini belirleyen jandarma ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda sevgilisi Mehmet Altın’ı yakaladı.

Altın’ın evinde arama yapmak için adrese giden ekipler bu kez Bulutcan Çilli’nin iple bağlanan cesediyle karşılaştı.

Evde yapılan incelemenin ardından anne ve oğlunun cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna, cinayet zanlısı da jandarma komutanlığına götürüldü.

ACIÇEŞME MEZARLIĞI’NA GÖMÜLDÜLER

Otopsi işlemlerinin ardından anne ve oğlunun cenazeleri memleketleri Edirne’ye getirildi. Vahşice öldürülen anne ve oğlu için Muradiye Camii’nde cenaze namazı kılındı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası anne oğlun cenazeleri Acı Çeşme Mezarlığına defnedildi.

Batıekspres

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.