“Artık, Bir Abiye Kıyafetim Bile Yok..!” Yakınmasına Son Vereceğiz

“Artık, Bir Abiye Kıyafetim Bile Yok..!” Yakınmasına Son Vereceğiz!
Edirne’de yeni bir işyeri açıldı.
Edirne Merkez Ayşekadın Semtinde bulunan Tarihi Ekmekçizade Kervansayı’nda açılan ve geçtiğimiz günlerde açılışını Ak Parti Edirne İl Başkanı Belgin Iba’nın yaptığı “ABIYE DENE” isimli mağazanın genç ve dinamik ve güler yüzlü girişimci patroniçesi Gülşah Güler ile www.edirneyiseviyorum.com editörümüz Ali Süzen konuştu:
Gülşah Güler Hanım, önce sizi bu maddi ve medeni cesaretinizden dolayı kutluyorum. Nasıl cesaret edebildiniz bu ekonomik kriz ortamında böyle bir işyeri açmaya?
En büyük desteği annemden aldım. Allah’ım O’na sağlık ve uzun ömürler versin. Âmîn!
Peki, iştigal alanınız ne ve hedefiniz?
Gülşah Güler:
“Edirne’de pek bulunmayan abiye kiralama sektörünün daha da yaygınlaşması ve bu tür kıyafetlere herkesin her kesimin ulaşabilmesi için bu sektörde iş hayatına atıldım. Yoğun ilgi göreceğimize inanıyorum. Çünkü; abiye kıyafetler genelde bir kere (söz, nişan, düğün vs) için satın alınır ve sonra gardropta yerini alır, kıyafet dolabınızda… Atsan atamazsın (Bir kucak dolusu para verdiniz) kıyamazsınız, satsan satamazsınız, ama durun bir dakika.. artık satabilirsiniz. Çünkü biz, sizin o bir veya bilemediniz iki defa giydiğiniz abiye kıyafetinizi temiz, lekesiz olmak şartıyla sizden satın alacağız ve böylelikle toplumun bu sektöre ilgisini, “bir abiye kıyafetim bile yok ki şu merasime, arkadaşımın söz,nişan veya düğününe katılabileyim!” yakınmasını da ortadan kaldırmış olacağız, inşallah!..”
Haber-Yorum: Ali Süzen

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.