Basından Seçmeler/Gündüz Demirhan Yazdı: Acun. Acun. Acun. Ahh Acun

Acun. Acun. Acun. Ahh Acun

Sıradan bir spor ve magazin muhabiri iken 2011 yılında birden yıldızı parladı. Nasıl olduysa aniden turizm ve otelcilik sektörüne atılan Ferit Şahenk, Acun’u kanalına transfer etmek için 60 milyon liralık transfer ücreti verdi. Yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar 40 milyon dolara tekabül ediyordu. Yetmedi, program başı 750 bin dolar verdi. Ferit Şahenk’in kendisine ne tür bir aşk veya göbek bağı ile bağlı olduğu bilinmez ama kimsenin evladına göstermeyeceği iyiliği Ferit, Acun’a yaptı diyebiliriz. Önceki kıyaklarının üstüne bakın neler daha verdi? 2013 yılında TV8 kurulurken 70 milyon dolar verdi. 2017 yılına gelince ise batmak üzere olan TV8’e ortak girdi. 4 yıl önce 70 milyon dolar olan kanalın yüzde 30’una 110 milyon dolar daha ödedi. Ferit çok ilginç biri; o sıralarda benzer bir iyiliği Köfteci Nusret’e de yapınca, ekşiciler büyük bir aşk hikayesi anlatmaya başlamışlardı.

Bunları kısmen yazmıştım. Acun bu aşk hikayelerinin bence hep organizatör kısmında yer aldı. Aklıma ister istemez Jefrey Epstein’in çırağı geliyor.

Kimseye iftira atmak veya zan altında bırakmak istemiyorum… Duyduklarım bildiklerim de bana kalsın ama açık kaynak medyada yazılı olanları tekrar tekrar okumak lazım değil mi?

Ne mi demek istiyorum?

Pandoranın kapağını Aziz Yıldırım aralamış. Demiş ki:

“Acun, Dominic’te fetöcülere pasaport ve oturma izni ayarlıyormuş. çağırdım, yapma dedim. ben yapmıyorum etmiyorum dedi ama var bir şeyler.. Adnan Hoca konusunda suçluların yüzde 20’si bizi Acun Ilıcalı tanıştırdı diyor. 9 sene yanında kaldın ne anlatıyorsun ya… Bak bu uçaklar çok geliyor gidiyor. Beni konuşturmasın, bir daha çıkamaz sokağa…”

Uçaklar daha önce de söyledim; kalburüstü parti parti elemanlarını taşıyordu. Bunların bir kısmı da televizyon programında reyting sonucu rağbet görenlerden oluşuyor.

Dahasını söyleyeyim… Acun, İngiltere’de bir futbol takımı almıştı.

Hep söylüyorum… Futbol bir para aklama ve kumar sektörüdür.

Acun şimdi Fenerbahçe’de Ali Koç tarafına geçti.

Aziz Yıldırım bakalım yarıda kestiği hikayenin tamamını söyleyebiliyor mu? Zor.

O uçaklarla taşınan güçlü insanlar buna müsaade edecek mi bakalım?

Aynı hikayeyi Nihat Genç de Veryansın ile anlatmıştı. Sesini her yerden kestiler.

Hepsi yalan veya iftira desek bile…

Adnan Oktar’ın açık kaynaklarda bir bir videosu var… Acun’u şöyle anlatıyor:

“Acun da benim talabemdi. Abisi de doktordu. Ama Uzun seneler yanımda kaldı, Acun yanımda 10-15 yıl kaldı. O çok yamandır.”

Bu yazıyı neden yazdım, derseniz… Biraz sohbet, muhabbet, dedikodu ama biraz da…

Devletimin kıllı kollarının bu işlere müdahalesini talep ediyorum.

Kaynak: Gündüz Demirhan

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.