Prof. Dr. Mustafa Öz Yazdı: Ağrı Kesici Merhemi İlahiyatçı Hoca Niçin Tanıtır?

Ağrı Kesici Merhemi İlahiyatçı Hoca Niçin Tanıtır?
Hemen her gün sosyal medyada çıkan bir ağrı kesici merhemin tanıtıcısı ve reklam edicisi maalesef İstanbul Üniversitesi İlahiyat fakültesi hadis anabilim dalı öğretim üyesi bir profesör. Dikkat buyurun tıpçı değil, ilahiyatçı. Bu zat bu reklamı para hatırına yapıyorsa çok çirkin ve meslek onurunu ayaklar altına alan bir iş yapıyor. Eğer bazılarının dediği gibi , reklamı yapılan firma onun rızası hilafına resmini koyuyor ve onu kullanıyorsa, bu memleketin polisi var, savcısı var. hakimi var , müracaat edilerek mani olunabilir.
Daha önce devletin bir üniversiteye rektör tayin ettiği bir ilahiyatçı profesör de aynı tanıtımda uzun müddet rol aldı fakat şimdilerde pek görünmüyor. Bence bunların yapılan reklamlardan ve resimlerinin orada görünmesinden haberleri olmaması mümkün değildir, bu adamlar menfaatleriyle ilgili her şeyi çok iyi bilirler. Bunlar eski cerci mollaların zamanımızdaki versiyonları . Bunlar karun kadar zengin ve fakat doymayan, aç gözlü tipler. Maalesef daha önceleri bu sayfalarda yazdığım uyarılara cevap vermeyen, ve huylu huyundan vazgeçmezmiş sözü gereğince yine vazgeçmeyecek bu kişilere bir ilahiyatçı olarak yarın Allah huzurunda hasis menfaatleri için inanç istismarından dolayı hesap vereceklerini hatırlatıyorum. Allah ıslah etsin…
Kaynak: Prof. Dr. Mustafa Öz
Marmara Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi.

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.