Balkan Panorama Gezici Film Festivali’ne Geri Sayım Başladı

Balkan Panorama Gezici Film Festivali’ne Geri Sayım Başladı

Balkan Sinemasının Kalbi Edirne’de Atacak!

İzmir’de 2015 yılından bu yana kesintisiz devam eden ve Avrupa’nın en büyük Balkan temalı film festivali olarak bilinen Balkan Panorama Film Festivali bundan böyle her yıl en az 5 farklı şehirde GEZİCİ festivaliyle sinemaseverlerle bulaşacak.

Gezici Balkan Panoramanın İlki Edirne’de Başlıyor

Festival 20-24 Mayıs 2024 Tarihleri arasında İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü desteği ve Trakya Üniversitesinin ev sahipliğinde Rumeli Kültür Sanat ve Eğitim Derneği tarafından Edirne’de düzenlenecektir.
Zengin Bir Program

Festival programında Türkiye, Macaristan, Kuzey Makedonya, Kosova, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan, Yunanistan, Romanya, Bulgaristan ve İtalya’dan 23 uzun metrajlı, 7 kısa metrajlı film Trakya Üniversitesi Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde halka açık ve ücretsiz olarak gösterilecektir.

Sinemacı Konuklar

Gösterimlerden sonra festivale katılan sinemacılar oyuncu Emel Göksu, oyuncu Hakan Salınmış, oyuncu Serdar Orçin, oyuncu İnanç Konukçu, yönetmen Faysal Soysal, yönetmen Metin Kuru, oyuncu ve yönetmen Aydın Orak ve yapımcı İris Tarhuşoğlu söyleşilere katılarak izleyici ile bir araya gelecektir.

Siz değerli gazeteci dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.”
Haber Merkezi

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.