Edirne Doldu Taştı

Edirne Doldu Taştı
Yurtiçi ve yurtdışından gelen ziyaretçilerin akınına uğrayan Edirne’de, adeta adım atacak yer kalmadı.
Osmanlı’ya bir asra yakın başkentlik yapan, tarih, kültür, doğa ve gastronomi turizmiyle ön plana çıkan Edirne’de, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yoğunluk yaşandı. Roma, Bizans ve Osmanlı döneminden miras tarihi eserleri, müzeleri, doğal güzellikleri, tarihi çarşıları ve coğrafi işaretli yöresel lezzetleriyle ziyaretçilerin ilgi odağı kent, bayram tatilinde İstanbul başta olmak üzere çevre illerden binlerce turist ağırladı.
Özellikle Edirne tava ciğerine büyük ilgi gösteren ziyaretçiler lokanta önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Tarihi Selimiye Camii de kalabalıktan nasibini aldı. Camide suların kesik olması ziyaretçileri güç durumda bıraktı ve yoğun sızlanmalara yol açtı.
Yollar tıkandı. Otopark ve tuvalet sorunu bir kez daha açığa çıktı.
Haber Merkezi

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.