93 Yaşındaki Emekli Bir Maaşını Bağışladı

93 Yaşındaki Emekli Bir Maaşını Bağışladı
Edirne’de inşaatı devam eden yatılı Hafızlık Kur’an Kursu için 93 yaşındaki emekli din görevlisi Şaban Semerci, Ocak Ayı maaşını bağışladı.
Konu ile ilgili Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi’nce şu ifadelere yer verildi:
“Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu İnşaatımız İçin Anlamlı Bağış

Edirne 1. Murat Devlet Hastanesinin hemen karşısına inşa edilecek olan Yatılı Hafızlık Kur’an Kursumuz için bağış yapmak üzere Vakıf Şubemizi ziyaret eden 93 yaşındaki emekli Din Görevlimiz ocak ayı maaşını Hafızlık Kur’an Kursu İnşaatımızın giderlerinde kullanılmak üzere makbuz karşılığında Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubemize teslim etti.

Yapılacak Kur’an Kursu inşaatımızın fiziki özellikleri ve konumu gibi konularda da bilgi alan ileri yaştaki kıymetli büyüğümüz, temeli kazılan ve yakın zamanda inşaatına başlanılacak olan Kursumuzun en kısa zamanda bitirilmesi ve biran önce hayırlı hizmetlerde kullanılmaya başlanabilmesi için de dua ettiler.”
Haber Merkezi

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.