Acı Biber Yeme Yarışmasının Birincisi İrmisit Oldu

ACI BİBER YEME YARIŞMASININ KAZANANI İRMİSİT, 130 ADET BİBER YEDİ

Edirne’de 11. Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali kapsamında düzenlenen ‘Acı Biber Yeme Yarışması’nda 130 adet acı biber yiyen Yılmaz İrmisit, yarışmanın birincisi oldu. Yarışmanın birincisine 5 litre Ayçiçek yağı ve 5 porsiyon tava ciğer hediye edildi.
 

Edirne’de düzenlenen 11. Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali’nin son gününde acı biber yeme yarışması yapıldı.

Renkli görüntülerin yaşandığı yarışmada yarışmacılar birinci olabilmek için ter döktü. 130 adet acı biber yiyen Yılmaz İrmisit yarışmanın birincisi oldu. İrmisit, 5 porsiyon tava ciğerin ve 5 litre ayçiçek yağının sahibi oldu.

Geçtiğimiz yılın acı biber yeme yarışması birincisi Emrah Mucurtay da, 120 adet acı biber yiyerek ikinciliği elde etti.

Festival kapsamında ayrıca ciğer yeme yarışması da düzenlendi. 2 porsiyon ciğeri en hızlı yiyen Doğukan Edinler birinci olurken, 5 litre Ayçiçek yağı ve 5 porsiyon tava ciğerininde sahibi oldu.

edirnetv

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.