MİNARE GÖLGESİNDE HAYIR İKRAMI

MİNARE GÖLGESİNDE HAYIR İKRAMI
Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı organizatörlüğünde ölmüşlerinin ruhuna bağışlanmak üzere hayır sahiplerinin ikramları, Lâri Camii yanındaki Veli Dede Dergahında minare gölgesinde devam ediyor.
Bu Cuma günü de Cuma Namazından sonra Alipaşa Esnaflarından merhum Abdullah Duran’ın ailesi tarafından merhumun ruhuna bağışlanmak üzere 300 kişilik etli pilav ve ayran dağıtıldı.
Cuma Namazından çıkan cemaatin ve çevredeki garip gurabanın uzun kuyruklar oluşturduğu etli pilav ve ayran ikramının ardından merhuma dua edildi.
Edirne Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tezcan Fidan, hayır sahiplerinin kendilerine başvurarak gerekli ücreti Vakıf hesabına yatırdıklarını ve vakıf mutfağında hazırlanan ikramın kendi çalışanlarınca dağıtıldığını söyledi.
Haber: Ali Süzen

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.