SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İMARET MÜZESİ’NE ÖDÜL

SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İMARET MÜZESİ’NE ÖDÜL

Sultan II. Bayezid Külliyesi Trakya Üniversitesi İmaret Müzesi, Dr. Nevin Halıcı Yemek ve Mutfak Kültürü Ödülleri’ne layık görüldü.

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu himayelerinde bu yıl ikincisi düzenlenen Dr. Nevin Halıcı Yemek ve Mutfak Kültürü Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl ödül almaya hak kazanan 10 kişi ve kurumdan biri olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Trakya Üniversitesi İmaret Müzesi’ni temsilen törene Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İşçimen katıldı.

Türk imaret geleneğini ve yemek kültürünü en güzel şekilde yansıtan Sultan II. Bayezid Külliyesi Trakya Üniversitesi İmaret Müzesi’nin, gastronomi alanının saygın ödüllerinden biri olan Dr. Nevin Halıcı Yemek ve Mutfak Kültürü Ödülü’nü kazanmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “yaşayan müze” konsepti ile tarihimizin ve kültürümüzün tüm güzelliklerini ve inceliklerini yaşatmaya devam edeceklerini belirtti.
Haber Merkezi

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.