Ali Süzen Yazdı: DEMEK Kİ NEYMİŞ.. ZOR, OYUNU BOZARMIŞ!..

Demek ki Neymiş!..
Zor, Oyunu Bozarmiş!..
Edirne Merkez Lâri Camii Namaz Kıldırma Memuru ( Pardon, ‘imam’ mı demeliydim?!!) Efendi, rızkına göz diktiği gariban çay ocağı işletmecisini, çok istediği ama devralamadığı çay ocağını, çimleri sulayacak malzemeleri kilitleyerek, çimleri kurutma sonucunu bile göze alarak cemaati ve o muhteşem 1 ıhlamur, 2 dev çınar ağacının gölgesinde biraz soluklanacak ve sıcak -soğuk birşeyler içecek olan vatandaşları da cezalandırmayı göze aldı. Daha doğrusu almıştı…
Tıpkı, izinsiz ve belgesiz para toplamayın uyarısına kızdığı Lâri Camii Dernek Başkanı Mustafa Ertem’in ektiği 70-80 gül fidanını (O’nun yokluğunda -hasta annesi ile meşgulken – söktüğü gibi.. elinden gelse çok isteyipte devralamadığı çay ocağını müşterisiz bırakmak için o güzelim çınar ve ıhlamur ağacını da gücü yetse söker miydi, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır misali hiç acımaz sökerdi.
O halde böylelerine “NAMAZ KILDIRMA MEMURU” deyişime kızmayınız gerçek “İMAM” Arkadaşlar!
Çünkü; ‘imamlık’, bir peygamber mesleğidir ve aranızda şu yaşına gelmiş, namaz kıldırma memurluğundan ‘imam’lığa terfi edememişleri barındırmayınız!..
Zoru görünce, pardon aklı başına gelince gizlediği sulama malzemeleri gün yüzüne çıkmış ve gerçek işlevini yapıyor.
#EdirneValiliği,#EdirneMuftulugu
Kaynak:Ali Süzen

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.