YENİİMARET’TE KORKULU GECE

Yeniimaret’te korkulu gece

Anadolu Ajansı Edirne Bürosu’nda uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan gazeteci Nadir Alp’in eşi Selvet Alp, kimliği belirsiz bir kişi tarafından havaya sıkılan serseri kurşunun büyük bir şans eseri sırtını sıyırması sonucu ölümden döndü…

Anadolu Ajansı Edirne Bürosu’nda uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan gazeteci Nadir Alp’in eşi Selvet Alp, kimliği belirsiz bir kişi tarafından havaya sıkılan serseri kurşunun büyük bir şans eseri sırtını sıyırması sonucu ölümden döndü.
Anadolu Ajansı Edirne Bürosu’nda uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan gazeteci Nadir Alp’in eşi Selvet Alp, serseri bir kurşunun büyük bir şans eseri sırtını sıyırması sonucu ölümden döndü.
Edinilen bilgilere göre, olay önceki akşam saat 21.30 sularında Yeniimaret Mahallesi’nde meydana geldi. Selvet Alp, yakınlarıyla evlerinin kapı önünde sohbet ederken bir anda sırtında yanma hissetti. Kürek kemiği hizasından hafif yaralandığı anlaşılan Selvet Alp, 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yapılan kontrollerde sağlık durumu iyi olduğu belirlenerek aynı gece taburcu oldu.
Emniyet güçleri geniş çaplı araştırma başlatırken, olay yeri inceleme ekipleri en küçük ayrıntıyı değerlendirdi. Yapılan incelemelerde serseri kurşunun Selvet Alp’in sırtını sıyırdıktan sonra yakındaki bir parke taşa çarparak sektiği anlaşıldı. 
Yeniimaret Mahallesi’nde büyük korkuya neden olan olayla ilgili soruşturma sürüyor.
edirneyiseviyorum.com haber portalı olarak Selvet Alp’e büyük geçmiş olsun diyoruz.
hudut

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.