Begona Rodriguez Yazdı: Tazmanya Şeytanı’nı Sahiplenişim…

7 yıl önce bu küçük Tazmanya Şeytanı’nı sahiplenmiştim. O kötüydü, çirkin ve yaklaşık 2 yaşındaydı, “sahiplenmek için çok yaşlı” deniliyordu.

Onu sahiplendim çünkü her gittiğimde (birçok kez) barınağın tel örgüsüne atlayarak “beni al, beni al” der gibiydi. O kadar kötüydü, o kadar çirkindi! Hiçbir komuta uymuyordu, diğer köpeklere saldırıyor, erkeklere havlıyor, kadınlara ve çocuklara koşuyordu (kadınları ve çocukları seviyordu ama dişleri dolu gülümsemesi onları korkutuyordu) ve yeni özgürlüğünün tadını çıkararak her yerde çılgınca koşuyordu. Şimdi bir karakter oldu, çok sevimli ve herkes onun hakkında bir yorum yapmak zorunda kalıyor. Komutlara uyar, diğer hayvanların bakımına yardım eder, çok tatlıdır. Herkese, hatta yaşlı olanlara bile bir köpek sahiplenmelerini öneririm. Kurtarılan köpekler en iyileridir. Satın almayın, SAHİPLENİN!
Kaynak: Begona Rodriguez

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.