İsa Kılıç Yazdı: Pazariyelik… Dostça Beyanım/

Pazariyelik…

DOSTÇA BEYANIM/

Çeşitli vesilelerle beyan etmiştim:
Siyasetin, ülkeye ve topluma bir hizmet disiplini olduğunu biliyorum. Siyaset sonuç alma sanatıdır ve hepsi, kendi siyasal çıkarı için bu kurala göre oynar. Oynamaktan maskat da, ütmektir; hepsi bilir, uygular. Kameralar kapandıktan sonra aynı sofralarda keyifle ikramlaşırlar..
Siyasi partilerin sadece parti olduğunu kabul ediyorum.
Dini-ilahi-uhrevi… herhangibir kutsal özellikleri ve farkları olmadığını, yıllar boyu mutfak bilgilerine (hangi malzemeleri nasıl kullandıkları bağlamında) vakıf tecrübeyle, biliyorum.
Anayasal kuruluşlar olarak kurumsal yapılarına, yönetici ve mensuplarına; demokratik bilinçle ve sadece aydın-duyarlı bir seçmen vatandaş kimliğimle saygı duyuyorum.
Partili ve partici siyasetle hiçbir alâkam yok ve ilgilenmiyorum.
Bu bağlamda; gönül ve emek verilerek kurulan dostlukları, arkadaşlık, kardeşlik, vatandaşlık bağlarını zedeleyip kopartabilen, husumetle ayrıştıran, insanı inciten; öfke, nefret üreterek toplumsal huzuru azaltan….. partizan/militan yaklaşım ve beyanları yadırgıyorum ve insanca kaygılarla sevmiyorum ve üzülüyorum!.. Dahası, çok korkuyorum!…
Bu itibarla; aklımın erdiğince, gücümün yettiğince, dilimin döndüğünce, insanlarımız arasında sevgiyi ve saygıyı çoğaltmak için gayret ediyorum.
Vatandaşlık hakkımı kullanarak arzettiğim dostça beyanımın, dostça anlayışla kabul edileceği umuduyla..
Allah, Türkiye’yi korusun!..
SeçmenVatandaş..

Hoş kalın, esen kalın…dost. 
Kaynak: İsa Kılıç

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.