İba, “Edirne’de Altyapı Sorunu Kronik Hâle Geldi”

İba, Edirne’de Altyapı Sorunu Kronik Hâle Geldi”
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı hava tahmin raporları gerçeğe döndü. Edirne’de etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Kentin birçok noktasındaki cadde ve sokaklarda sağanak yağış nedeniyle su birikintileri oluştu. Atatürk Bulvarı üzerinde oluşan su birikintisi nedeniyle araçlar güçlükle hareket etti. Etkili olan sağanak bazı evleri de olumsuz etkiledi. Yancıkçışahin Mahallesi’ndeki bazı evler yağmur suyuyla doldu.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, evlerini su basan vatandaşlara destek olmak için olay yerine gitti. İba, Edirne’de altyapı sorununun kronik hale geldiğini ve bu konunun bir türlü çözüme kavuşturulamadığını aktardı ve şöyle devam etti:

“Biz bu görüntülerden yorulduk ancak çözüm üretmesi gerekenler halen kayıtsız. Kentimizin kanayan yarası yıllardır bir çözüme kavuşturulamadı. Her yağmur yağdığında vatandaşlarımız aynı korkuyu yaşıyor.”

Haber Merkezi

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.