TÜ 216 Sözleşmeli Personel Alacak

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 216 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

Trakya Üniversitesi, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere 216 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular, 28 Mart-11 Nisan 2023 tarihleri arasında yapılacak.

Bölgenin en büyük eğitim ve sağlık kurumu Trakya Üniversitesi kadrosunu, 216 sözleşmeli personel ile güçlendiriyor. Alımı yapılacak sözleşmeli personel; hemşire, sağlık teknikeri, büro personeli, destek personeli ve koruma ve güvelik personeli gibi kadrolarda görev yapacak. Sözleşmeli personel kadroları için 73 hemşire, 1 röntgen teknikeri, 10 sağlık teknikeri, 2 büro personeli, 90 destek personeli ve 40 koruma ve güvenlik personeli alımı gerçekleştirilecek. Açılan toplam 216 kişilik kadroya alınacak personel, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak belirlenecek.

Başvuru yapmak isteyen ve belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adayların, 11 Nisan 2023 tarihine kadar, Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuru sırasında adaylara Beyan Formu doldurtulacağından posta, faks, kargo gibi yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Adaylar ayrıca, belirtilen unvanlardan yalnızca birine başvuru yapabilecek.

Lisans mezunu adaylar 2022 KPSS-P3, ön lisans mezunları 2022 KPSS-P93 ve ortaöğretim mezunları ise 2022 KPSS-P94 puanını gösteren belge ile başvurularını yapabilecek. KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra ilan edilen kadro kadar asıl ve iki katı yedek aday belirlenecek ve isimleri https://pdb.trakya.edu.tr adresinde ilan edilecek.

28.03.2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan sözleşmeli personel ilanı ve başvuru koşulları ile sürecine ilişkin bilgilere https://pdb.trakya.edu.tr/news/28-03-2023-4-b-sozlesmeli-personel-ilani sayfasından ulaşabilirsiniz.
Haber Merkezi

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.