Edirne MHP’den 5 Aday Adayı

Tanıtım toplantısı yapıldı
MHP Edirne 28’nci dönem millletvekiliği için Ali Özer, Hülya Balkan, Hatice Ser, Münür Bayrak, Ayvaz Yalaza aday adaylıklarını açıkladı. MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, aday adayları tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada, 14 Mayıs Genel Seçimlerimde Edirne’den milletvekili çıkaracaklarını söyledi.
Tercan, “Allah’ın izniyle en büyük amacımız, MHP’nin bulunmuş olduğu Cumhur İttifakı’nın başarılı olması, zafere ulaşması, ipi göğüslemesidir. İkinci en büyük arzumuz da Edirne’den MHP’nin milletvekili çıkarması” dedi.
Aday adayları ise yaptıkları konuşmada, şu ifadeleri kullandılar:

Hülya Balkan, “Saygı değer bilge liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiyi makamında ziyaret ederek hayır duasını aldık. MHP, Edirne için her türlü fedakarlığı yapan, Edirne için mücadele eden, Edirne’nin huzuru için gereğini yapan var olan huzurunu bozmak isteyenlere karşı tavrını koyandır.”

Hatice Ser, “Allah’ın izniyle bu dönem de amacımız Edirnemizden milletvekili çıkarmak. Umarım bu yolda başarılı oluruz. Değerli diğer aday adaylarımıza da başarılar diliyorum.”

Münür Bayrak, “İnanıyorum, canı gönülden inanıyorum. MHP bu ülkücü ruh Edirne’den 28’nci dönemde içimizden kim olursa olsun arkadaşlarımdan biri olsun, kendim olmuş kadar sevineceğim.”

Ali Özer, “2002 seçimlerinde Edirne 1’nci sıra milletvekili adayıydım. 2002’de Edirne halkımız bizlere teveccüh gösterdi, destek oldu. O zaman ki şartlarda MHP barajı geçemediğinden, biz seçilmiş olduğumuz halde meclise gidemedik. Şimdi Edirne insanımızla tekrar kucaklaşma zamanıdır.”

Öte yandan ise Ayvaz Yalaza, tanıtım toplantısına katılmadı.
yenigun

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.