Mehmet Çetin Yazdı: Koray Aydın Dün Ne Yapmıştı, Bugün Ne Diyor?!!

Koray Aydın Dün Ne Yapmıştı, Bugün Ne Diyor?!!

99 depreminde İmar bakanı olan, depremzedelere 66 bin konut sözü veren, bilahare ihaleye fesat karıştırmaktan yargılanan, söz verdiği konutlar adına tek çivi dahi çakmayan Koray Aydın,

Bugün yaşananlarla ilgili sorumluları istifaya çağırdı.

Bitmedi!

99 depreminde hiç yağma olayı yaşanmadı, bir tek gazete haberi bulamazsınız” dedikten sonra sunucu “gazete haberlerini okuyayım isterseniz” deyince, “sonra bakarız” diyerek geçiştirirken hiç yüzü kızarmadı.

Bitmedi!

Toki’yi karalamak için sosyal konut projesi kapsamında 100 bin konut yapacaklardı, 8 bin kişi başvurdu dedi, sunucu bu kez de başvuru sayısının 8 milyon olduğunu söyleyince şapa oturdu kaldı.

Kimlere ne payeler bahşedilmiş eski Türkiye’de?

Koray Aydın İmar bakanı, iki kelimeyi bir araya getiremeyen Fikri Sağlar Kültür bakanı, Bankalar hortumlanırken göbeğini kaşıyan Faik Öztrak Hazine müsteşarı, Hatay’da 1982’den bu yana yabancılara konut satışının yasak olduğunu bile bilmeyen Meral Akşener içişleri bakanı, SGK’yı batıran Kılıçdaroğlu da bugün için devlet başkanı adayı…

Hey yavrum hey! Güler misin ağlar mısın? Utanmadan bir kere daha ülke yönetimine talip olan kadroların basiretsizliğini kurcaladıkça başını taşa vurası gelir insanın… Her biri tarihimiz adına utanç vesilesi bu çapsızlara hala itibar edenler var ya, yanarım da ona yanarım. Veyl olsun!

Kaynak: Mehmet Çetin

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.