Türk Kızılay Edirne İl Merkezi 3. Otobüsü ile Deprem Bölgesi Kahramanmaraş’ a gitti

Türk Kızılay Edirne İl Merkezi 3. Otobüsü ile Deprem Bölgesi Kahramanmaraş’ a gitti

Yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Türk Kızılay Edirne İl Merkezi Başkanlığı olarak; özveriyle çalışan Yönetim Kurulu üyelerimiz, kadın kolları ve gençlik kolları ile gönüllülerimizden oluşan 2 Otobüs 45 kişilik ekip İskenderun’a afetzedelere destek amaçlı çalışmalara katılmak için göndermiş bulunmaktayız. ​

3. cü otobüsümüz de bugün 46 kişi ile Keşan ilçemizdeki Kızılay Gönüllüleri çalışmalara destek olmak amacıyla Kahramanmaraş’a göndermiş bulunmaktayız.

Yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın ve gençlik kollarımız ile Kızılay gönüllülerimiz olarak; Keşan Belediye başkanımız Sn. Mustafa Helvacıoğlu’na vermiş olduğu bu anlamlı desteklerinden dolayı, kendisine ve Keşan halkına çok teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız.

Tüm Edirnemiz merkez ve ilçelerimizle beraber Kızılay gönüllüleri bu süreçte çok duyarlı davrandı, bizi gururlandırdı, mutlu etti.
Teşekkürler Keşan! Teşekkürler havsa! Teşekkürler Uzunköprü! Teşekkürler Enez! Teşekkürler Meriç! Teşekkürler Süloğlu! Teşekkürler Lalapaşa! Teşekkürler İpsala!
Edirne sizinle gurur duyuyoruz.

Tüm Edirne halkına; çalışmalara gönüllü olarak katılıp, gerek kan hizmetlerinde ve gereksede zorunlu ihtiyaçların karşılanmasında, ayni ve nakdi olarak destek veren tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.
‘’İyi ki varsınız, “sensiz olmaz.””
​Haber MERKEZİ

admin
Sosyal Medya

admin

1953 yılında Edirne'de doğdu. İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 11 yılı lise müdürlüğü olmak üzere 25 yıl öğretmenlik yaptı ve 2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan emekli oldu. Üniversite yıllarından beri hobi olarak çeşitli yerel ve ulusal basında köşe yazarlığı yaptı. İlk kitabı olan 'BAŞARI HİKAYELERİ' 14 Haziran 2018'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gönder
Haber İhbar Hattı
Haber İhbar Hattı..
Lütfen Sağ Alttaki Gönder Butonunu Tıklayınız.